Skab værdi som leder

Som leder er det dit ansvar, at medarbejderne performer, som de skal, skaber værdi for virksomheden – og når de fastsatte mål. Og at de er glade, mens de gør det. At de er i flow, trives godt og respekterer hinanden.

Det lyder så enkelt. Men du ved kun alt for godt, at det kræver en hel del i praksis. For forventningerne til ledere er tårnhøje i dag. Du skal have overblik, empati og gennemslagskraft. Være både strateg, navigatør og konfliktløser. Alt imens du udfordrer, udvikler og leder din flok med succes, skaber flotte resultater til virksomheden … og holder dig stressfri!

Det kræver god ledelse. Og det kan vi træne dig i.

‘Skab værdi som leder’ er et individuelt trænings- og coachingforløb for dig, der er ny leder eller mellemleder. Forløbet klæder dig på med værktøjer til at lede effektivt og sikre god trivsel – uden at gå på kompromis med din fysiske og mentale sundhed. Dét er værdifuld ledelse.

Lyder det som noget for dig?

Ring på 51 50 33 55 – og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Har fået større respekt som leder

“…jeg har lært at tænke anderledes – tænke nye muligheder og ikke mindst lært at gøre noget andet end, jeg plejer. Det gør, at jeg har opnået en større respekt omkring min rolle som leder – og at mine medarbejdere er mine medspillere.”

Brian
Afdelingsleder, Georg Berg A/S