Boost dit liv NU!

Savner du energi, overskud og livsglæde i det daglige? Glemmer du at passe på dig selv og holde dig i form? Og har du svært ved finde balance mellem job og privat?

Du ved det godt… usund livsstil, dårlige madvaner, søvnmangel og for lidt motion forringer både din livskvalitet og dit helbred. Det er bare ikke altid så let at finde viljen, modet og motivationen til at udskifte de dårlige vaner og prioritere en sundere livsstil…

Det kan vi hjælpe dig med. Vi skræddersyr et program med kostplan, træningsprogram – og al den støtte og motivation, du har brug for til at skabe et liv med energi, overskud og hverdagsglæde.

Du har kun denne ene krop. Dette ene liv. Er det ikke værd at passe på?

Få dig et sundere og sjovere liv NU!

Ring på 22 20 67 50 – og kom hurtigt i gang!

“Jeg kan bruge det resten af livet”

“Jeg har været så heldig – at Johnny ville coache mig. Har det været grænseoverskridende ja bestemt! Har det været det hele værd? JA BESTEMT? Udviklingen, som er sket, er slet ikke til at begribe. Før så jeg slet ikke en mulighed for at kunne nå at træne som alenemor med 2 børn – og nu træner jeg mere eller mindre hver dag. Mit fokus er nu mere positivt og det gælder ikke kun træning, men også kost og søvn. Der bliver set i muligheder nu og ingen tvivl om, at det er noget jeg kan bruge resten af livet.”

Anita