Stressfri hver dag

Føler du dig stresset, udbrændt og trist? Har du svært ved at sige fra og overskue hverdagen med job og familie? Er du ofte irriteret og fraværende mentalt? Og når du aldrig rigtigt i mål – uanset hvor stærkt, du løber?

Så kan vi sikkert hjælpe dig. Vi tilbyder personlig stresscoaching, der hjælper dig med at finde vej ud af ’mørket’ – og genvinde livsglæden, overskuddet og energien til at skabe indre ro og balance i hverdagen.

Hvor meget hjælp, du har brug for, afhænger helt af dit særlige behov. Der er ikke to stresscoaching-forløb, der er ens. Men et typisk forløb strækker sig over 5-8 sessioner fordelt på ca. 12 uger.

Du kan altid være sikker på, at vi møder dig dér, hvor du er. At din udvikling sker i små sikre skridt på den rette vej frem. Den rette vej frem - for DIG. Og vi følger dig, indtil du kan gå vejen selv.

Og får du brug for en ‘livline’ mellem to sessioner, er vi ikke længere væk end en sms, en e-mail eller et telefonopkald.

Er du klar til en stressfri hverdag?

Så vær god ved dig selv – og ring NU på 51 50 33 55. Første snak er gratis og uforpligtende!

“…jeg er kommet stærkere ud”

“Når jeg er kommet til sessionerne hos Dorte, så har det betydet enormt meget, at det aktuelle problem jeg måtte have den givne dag, er blevet taget seriøst. Uanset om det har været udfordringer med en kollega, udfordringer med at få hverdagen til at hænge sammen. Eller usikkerhed om fremtiden. Hver gang er de blevet bearbejdet på en måde, som har gjort, at jeg er kommet stærkere ud af situationen, og med en masse redskaber i rygsækken. Lige til at fiske op og bruge.”

Karina