Kunderne siger…

Jeg har taget styringen i mit eget liv nu - efter mit stresscoachingforløb
 
Jeg har lært rigtig meget om mig selv, hvilken type jeg er og hvordan jeg får det bedste ud af det. Jeg er blevet opmærksom på de små ting, som kan ændre på hele min måde at tænke på - og dermed undgå at trække mig selv ned og ende i den negative spiral. 
 
Det har været rart at have Dorte som støtte. Når jeg har følt mig i tvivl om et eller andet, stillede Dorte lige det korrekte spørgsmål, der gør hele forskellen - og sætter mine tanker i gang på den positive måde. 
 
Det bedste er det resultat, jeg står med nu - en gladere Cecilie. Jeg tør tro på, at jeg sagtens kan gennemføre mit studie, fordi jeg nu består mine eksamener og opnår gode resultater.
 
Det har været et fantastisk forløb. Dorte er bare skide dygtig til at få mig til at reflektere over de ting, der er rigtige for mig - og puffer mig i den rigtige retning. Det var den rigtige beslutning jeg tog, da jeg besluttede mig for et forløb hos dig, Dorte. Nu ved jeg, at jeg har de redskaber, som skal til for at tage styringen i mit eget liv.
 
Tak for et fuldstændig livsændrende og fantastisk forløb
Cecilie
 

 

”Det kærlige spark”

Jeg er uddannet sygeplejerske, og jeg blev selvstændig behandler for et halvt år siden. Min udfordring som selvstændig har været ”at komme ud over stepperne” og vise mig selv frem. Derfor tænkte jeg, at det skulle jeg hjælpes med :-)

Mit coachingforløb hos Dorte har været med udgangspunkt i en Enneagramtest

Resultatet af testen kunne jeg nemt identificerer mig med, hvilket var noget skræmmende til at begynde med. Men Dorte har, med sit positive livssyn, formået at vende ”det skræmmende” til noget positivt og konstruktivt. Jeg har fået meget fokus på mål og min ”gameplan” har været og er en fast del af min hverdag. 

Det har derfor været meget lærerigt og inspirerende at blive coachet af Dorte. Jeg har lige præcis fået det ”kærlige spark” som jeg havde brug for – både for at komme videre, men i lige så høj grad for at acceptere det, jeg i forvejen er og står for. 

For mig har coaching hos Dorte betydet, at jeg har opdaget et udviklingspotentiale hos mig selv, som er opstået igennem rum og refleksion. Jeg er blevet opmærksom på, hvad jeg skal fokusere på og arbejde med.

Jeg vil til enhver tid anbefale Dorthe til andre som måtte have samme behov for udvikling.

Charlotte
Sygeplejerske og Senetensbehandler

www.charlottevittenbach.dk


 

Mit liv - mit valg

Et motto jeg lever efter - og her kommer Johnny ind i billedet.

Min historie kort fortalt er den, at jeg ganske alene tabte mig 45 kg. på 7-8 måneder. Sund kost og masser af motion - skønt! Masser af ros og klap på skulderen bar mig igennem, men så kom hverdagen = at holde det gode resultat og få det implementeret i hverdagslivet nu, hvor fokus på vægttab ikke var det primære. Klarede også det ved egen kraft 1 års tid, men så begyndte motivationen at svigte.....Alt blev almindeligt, og de gamle vaner sneg sig ind i mit liv igen......

Men i kraft af min træning i Aktivt Velvære og i særdeleshed de mange spinningtimer med Johnny, blev personlig træning pludselig en del af mit liv - fordi Johnny tilbød en lille snak om, hvad en personlig træner kan gøre! Det kunne jo aldrig skade lige at høre lidt om det. Jeg havde en gammel idé om, at det kun var noget de der fanatiske træningsmennesker brugte. 

MEN, jeg blev SÅ positivt modtaget og fik et helt andet og nuanceret syn på det at bruge en personlig træner / coach. Her blev jeg mødt lige præcis dér, hvor jeg var - lyttende, positivt og med en udstråling af, at det jeg havde behov for er helt normalt - FEDT :-)

For det jeg havde - og har behov for - er et helt individuelt forløb. Mest med samtaler, støtte, interesse og opbakning, og det har jeg så sandelig fået. Her har jeg fået gode snakke, både med facts og hvor Johnny 'bare' har lyttet og vendt lidt op og ned på mine forestillinger - givet mig troen tilbage, netop ved ikke at stile højere end det overkommelige, men alligevel så der blev lavet aftale om små mål til næste gang.

Jeg havde ikke behov for en træner, der piskede mig igennem maskinerne / øvelserne; havde ikke brug for pisken træningsmæssigt, men derimod én som holder mig fast i troen, glæden og hvorfor det er så godt, det jeg gør :-) DET har nogen altså også brug for, selv om man er 51 år :-) Så det er også en måde at bruge en personlig træner / coach på - små mål - samtaler over lang tid - vægtkontrol - snakke om hvordan det går - en opmuntrende sms en lørdag eftermiddag - SKØNT :-)

Hop ud i det! Det er guld værd at arbejde sammen med Johnny, fordi han kender kunsten "at være nærværende" :-)

Mange hilsner til jer, der læser dette

Hanne Bregnhøj 

 


 

Proaktiv indsats gav færre stresstilfælde

Hos Georg Berg er vi ca. 25 funktionærer og en virksomhed af denne størrelse har ikke plads til en egentlig HR funktion. Vi har haft udfordringer med medarbejdere der fik stress og vi har brugt forskellige typer hjælp for at afhjælpe disse stress problemer.

På et tidspunkt blev jeg dog træt af, at vi altid var på bagkant af disse problemer og tog derfor kontakt til Dorte, GLERUP human resource, som jeg kendte i forvejen. Mit ønske var, at vi skulle arbejde proaktivt således, at vi undgik egentlige stresstilfælde.

Vi har gennem de sidste par år arbejdet tæt sammen med Dorte. Dorte har undervist ledergruppen og alle funktionærerne og givet dem redskaber så alle bliver bedre til at modvirke usunde arbejdsformer. Alle funktionærer har efterfølgende fået mulighed for at få et coaching forløb hos Dorte.

Siden vi indgik i dette proaktive samarbejde med Dorte, har vi ikke haft de stresstilfælde, som vi ellers var udfordret med inden og jeg kan varmt anbefale andre at arbejde på denne forebyggende måde med Dorte.

Med venlig hilsen

Christian Berg

Direktør, Georg Berg A/S

Vil du også have hjælp? Læs mere her:“Nu kender jeg vejen”

Fra første gang jeg kom hos Dorte, har jeg følt mig tryg og taget godt imod. Jeg var bestemt ikke på toppen, da jeg startede - det var faktisk derfor, at jeg startede i coaching hos GLERUP human resource. Og hver gang jeg mødte op med en udfordring - uanset, hvad det var - ja, så endte det altid med, at jeg gik fra sessionen med oprejst pande og en optimistisk tro på, at det nok skulle gå.

Dorte har været en god coach og sparringspartner i forhold til min lederrolle og min personlige udvikling generelt. Dortes empati gør, at der hurtigt bliver skabt tillid. Jeg mærkede, at der blev lyttet til mig - og det gav mig ro.

Samtidig er jeg også blevet udfordret og har fået nye værktøjer til at håndtere stressede situationer og dagligdags udfordringer. Jeg ved nu, hvad der er vigtigt for mig - og kender konsekvensen, når jeg ikke holder fokus.

Det bedste har været, at jeg har lært at tænke anderledes - tænke nye muligheder og ikke mindst lært at gøre noget andet end det, jeg plejer. Det gør, at jeg har opnået en større respekt omkring min rolle som leder - og at mine medarbejdere er mine medspillere. På hjemmefronten har det hjulpet mig til et større overskud. Og ja, jeg har fortsat noget at arbejde med, men nu kender jeg vejen :-)

For mig har det været godt at blive holdt fast i et forløb - det har gjort, at jeg undervejs har lært at holde fokus og holde fast. Jeg kan varmt anbefale Dorte, hvis du også føler dig stresset eller presset - eller blot vil have hjælp til at klare en udfordring i din hverdag - såvel privat som på job.

Venlig hilsen

Brian
Afdelingsleder, Georg Berg A/S

Vil du også have hjælp? Læs om…


“Jeg kan bruge det resten af livet”

Jeg har været så heldig – at Johnny ville coache mig. Har det været grænseoverskridende ja bestemt! Har det været det hele værd? JA BESTEMT ☺. Udviklingen, som er sket, er slet ikke til at begribe. Før så jeg slet ikke en mulighed for at kunne nå at træne, som alene mor med 2 børn - og nu træner jeg mere eller mindre hver dag. Mit fokus er nu mere positivt og det gælder ikke kun træning, men også kost og søvn. Der bliver set i muligheder nu og ingen tvivl om, at det er noget jeg kan bruge resten af livet.

Mvh. Anita

Vil du også have hjælp? Læs om…


“Har hjulpet mig fra første session”

Når en person fortjener ros, skal vedkommende også have det.

Jeg blev i december – for anden gang – ramt af stressrelaterede symptomer. Jeg er i den forbindelse startet i et stresscoaching-forløb hos Dorte Glerup. Allerede fra første session har hun hjulpet mig med at bryde dårlige vaner og har givet mig mange værktøjer. Jeg skylder hende en stor tak.

Hun er et fantastisk vellidt, forstående og kompetent menneske, der forstår at skabe stor tillid til kunden. Hende skal du kun være glad for at blive hjulpet af.

Thomas

Vil du også have hjælp? Læs om…


“Min varmeste anbefaling”

Jeg har brugt Johnny og hans kompetencer i et genoptræningsforløb fra en skadestilstand, hvor jeg manglede den rette guidance og motivation til at komme videre. I december 2013 satte vi os sammen til en snak om min situation. Efter devisen: Jo bedre input - des bedre output beskrev jeg mine problemer. Jeg var træt og ked af at jeg konstant gik med ondt i hofte og højre ben, hvilket bevirkede at jeg kun sjælden fik motioneret og derfor manglede energi. Et problem, der også ville kunne smadre min mulighed for at dyrke min hobby - golf. Derudover bar jeg rundt på velsagtens 10 kg overvægt.

Via spørgsmål og svar fik Johnny og jeg i fællesskab fundet frem til en personlig model, hvis design og virkemidler kunne motivere og anspore netop mig til at komme i gang. I mit tilfælde var det målbarhed, planlægning, forpligtelse og opfølgning som Johnny satte på programmet. I de efterfølgende uger blev ord så til handling. Jeg stillede selv min mål op som så blev sendt til Johnny, som vi så med ugentlige samtaler per Skype fulgte op på. Ind imellem samtalerne kom der gode bonusråd til alternative træningsmuligheder og peptalks per mail. Stille og roligt fik jeg gang i min træning og efter 5-6 uger var det blevet så indarbejdet i min hverdag, at vi nedtrappede opfølgningerne.

I dag den 17. marts kan jeg konstatere følgende: Jeg er stadig ikke 100% smertefri, men det går fremad og jeg tror på det. Min ugentlige træning er nu 2 gange bike samt 2 gange styrke og stræk. Min vægt er reduceret med ca. 5 kg. Mit energiniveau er i top. Og vigtigst af alt var jeg på drivingrangen i går…

Tak Johnny!

Med venlig hilsen
Jan

Vil du også have hjælp? Læs om…


“Jeg har lært at sige fra både på arbejdet og hjemme”

Mit største udbytte af forløbet har været at lære og ikke mindst acceptere:

  • At det er ok at prioritere sig selv.
  • At lære at det faktisk er nødvendigt for den almene trivsel.
  • At have tid og rum for sig selv.
  • At børnene ikke altid behøver komme i første række.

Ikke mindst så har jeg lært at sige fra både på arbejdet og hjemme. At få lettet låget på ventilen inden det ender i en kæmpe eksplosion.

Jobbet anskuer jeg nu som “bare et job”. Det prioriteres nu som nr. 3 (jeg og min familie har størst prioritet) Jeg siger fra på jobbet. Jeg påtager mig ikke ansvaret for andres problemer og forsøger at løse dem. Har jeg overskud til det, så lytter jeg, ellers siger jeg fra. De udfordringer som var hovedårsagen til at jeg fik stress, har jeg lagt fra mig. Jeg tager dem ikke længere personligt.

Jeg har arbejdet seriøst med de opgaver jeg er blevet stillet. Det har været spændende og udfordrende opgaver. De har virkelig givet mig noget at tænke over. Jeg tænker over de historier jeg har skrevet, og de ønsker jeg har til fremtiden. Jeg overvejer at lade min familie læse dem.

Arbejdet med mig selv og det at lære at prioritere mig selv, er den helt store ændring der er sket. Når jeg bliver ramt af hverdagens små og store ting, så anskuer jeg situationen med:

  1. Kan jeg gøre noget for at ændre situationen – ja eller nej
  2. Kan jeg få andre til at gøre noget for at hjælpe mig – ja eller nej
  3. Hvis jeg kan sige nej til både 1 og 2, så må jeg sige PYT og DET gør jeg ☺

PYT er et umiddelbart lille ord men med enorm stor betydning for ens trivsel.

Når jeg er kommet til sessionerne hos Dorte, så har det betydet enorm meget, at det aktuelle problem jeg måtte have den givne dag, er blevet taget seriøst. Uanset om det har været udfordringer med en kollega, udfordringer med at få hverdagen til at hænge sammen, eller usikkerhed om fremtiden. Hver gang er de blevet bearbejdet på en måde, som har gjort, at jeg er kommet stærkere ud af situationen, og med en masse redskaber i rygsækken. Lige til at fiske op og bruge.

Jeg føler mig ekstremt godt behandlet, taget seriøst og har fra første dag følt mig helt tryg i dine “hænder”, Dorte.

Jeg vil til enhver tid anbefale dig til andre som måtte have et behov. Din rolige natur og din gode måde at udfordre mig på, er helt fantastisk.

Nu er foråret kommet, og solen skinner dejligt. Det påvirker humøret i positiv retning – og jeg prioriterer mig selv ☺

Karina

Vil du også have hjælp? Læs om…